«
»


Ar fi interesant, copii, zise profa… (de dezvoltat)

Scris la 19 septembrie 2007

Ar fi interesant de „construit” un roman, sau macar o nuvela, ma rog, o schitza, din incipituri ! Un text metamerizat , ca o rima familiara, ce-tzi inconjoara piciorul mesei, al fotoliului, urca pe pulpa ta proaspata de carne (in definitv potzi fi shi femeie o vreme; e chiar avantajos!!!), te scotoceshte dulce la pizdanca, exploreaza abisul vaginal, se incolaceshte tandra in jurul colului uterin… itzi da fiori de domnishoara obishnuita cu degetzelul mishcat repede-repede pe lindicul destul de maricel… dar acum adastind lin, contopidu-se cu dinsul, dublindu-l cumva, exaltindu-l pina la extaz… shi afara sa fie o toamna regala, cu frunze late, galbene, izbindu-te tamaduitor in tzeasta rasa cu briciul… frunze lipindu-se de subsuorile pale, transpirate, fascinante cind ridici mainile ca sa-tzi potriveshti genele false, sa-tzi accentuiezi frontiera buzei calde, groase, cu creionul… shi din comisura lor (a buzelor napadite delicat, excitant, dureros de zabalutze) din locul acela unde ele se cracaneaza ushurel, spre deliciul dintzilor stralucitori, latzi , cu strungareatza de futacioasa cinstita, din taietura colcaind de virushi, de acolo sa se prelinga o bala ovala de saliva sarata, calatorind pe barbie, pe git, spre radacina sinilor cu areole vinete de luxura… (Textul asta se vrea shi un comentariu la cel care mi-a bagat pe Goncearov inaintea lui Celine! Ar fi de adaugat, la momentul potrivit: „Aceasta nepasare trecea apoi din obraz in tot trupul, pina shi in cutele halatului.” Iar aici, lenesh, s-ar intra cu fraza urmatoare sub halat shi s-ar descrie suav coaiele shi puleashca lui Oblomov!!!) (Tema e pentru acasa, copii!)

15 comentarii »

anonymus:

Dumneata esti batranelul din poza de pe wiki (http://ro.wikipedia.org/wiki/Emil_Brumaru)?
Sigur e vorba de aceeasi persoana?
Sper sa fie o confuzie.
Nu pot intelege cum la aceasta varsta scrii asa ceva pe blog.
Cum poate un batranel sa se agate de viata carnala a tineretii, cu intensitatea pe care numai disperarea mortii o poate da?
Credeam ca la batranete omul se impaca cu ideea finitului intr-un fel sau altul.
Oare ce disperare a mortii te poate face sa scrii pe acest blog cu atata ura si scarba fata de lume, mai ales fata de femei?
Este trist, scarbos si inspira mila.
Razvratirea nu ajuta, nu schimba nimic in fata mortii.
Numai prin si cu ajutorul lui Dumnezeu poate fi infranta moartea.
Scrierile lui Savatie Bastovoi (http://savatie.trei.ro/) sint de o mie de ori mai valoroase si mai frumoase decat ce scrii dumneata pe acest blog. Apropo, el a fost scriitor inainte de a se calugari. El scrie despre viata, dumneata despre moarte. Ale lui sint si mai frumoase si mai folositoare. Citeste-le si poate vei intelege ceva, poate te vor ajuta.

26 septembrie 2007 | 22:00

Posibil sa ia dreptate. Important e ca m-ai citit shi m-ai comentat… Asta intinereshte…

26 septembrie 2007 | 22:00
penteleu:

Ia nu te mai da de colosal, vezi-tzi de versuletzele tale, gugushtiucule. Casc cind le citesc.

26 septembrie 2007 | 22:01
liviu rebreanu:

PORCULE!

26 septembrie 2007 | 22:01
agarbiceanu:

Diavolul o sa te arda in para focului.

26 septembrie 2007 | 22:02
galaction:

Ba pe-a ma-tii!

26 septembrie 2007 | 22:02
carol scrob:

Asta este-o spurcaciune necuviincioasa

26 septembrie 2007 | 22:02
stefan agopian:

…iar copiati nerusinat de la zadig armeanul si ioan geograful, mah comentatorilor!

26 septembrie 2007 | 22:03
bianca:

@hobbitul & agopian No, ca si mor de ris si de drag. Macar nu sinteti gagici, sa va promita pompierii futai in caz de nevoie. Iata ce am primit eu, pe marginea unor inocente scrieri. Sper din tot sufletul sa te amuze, mie mi se par geniale. Fii atent: „Nu, de un milion de ori, NU! Este o harababura halucinanta de expresii bolnave si-o blasfemie adusa speciei umane din care cu totii facem parte. Nu ai acest drept de a distruge o intreaga Istorie de mii de ani a Civilizatiei umane pe-aceasta planeta Pamant. Este strigator la cer cum de nu te-ai controlat inainte de-a aseza pe hartie astfel de monstruozitati. Oricat ai fi de geniu intre genii, nimeni nu-ti va da dreptul sa renegi valoarea speciei umane. Pentru Dumnezeu, scoate textul de-acolo, cauta ciorna pe care l-ai scris, arunc-o’n foc si roaga-te la Dumnezeu sa-ti ierte pacatele. Nu fi terorista. Vei starni toata civilizatia lumii impotriva ta. In felul acesta crezi, oare, ca vei deveni o „geniala”? Vei fi huiduita pentru aceste cuvinte nesabuite. Distruge acest text si-ncearca sa te prezinti cu o noua carte de vizita decenta in fata Civilizatiei, apoi aseaza-te la modul cel mai serios pe lucru, scrie sute si mii de versuri, si-arunca sute si mii de versuri si ia-o de la inceput si iar de la-nceput”!
Bietul barzoi facea o cronica pornita din tot sufletul, eu ma tavaleam pe jos de ris, iar civilizatia si planeta pamant faceau, probabil, bine.

1 octombrie 2007 | 20:09
homo_curiosus:

:?: Bianca, pe unde e textul ce starni dreapta manie a savonarolilor? :lol: Arunca un link, please. Multam. Domnule Brumaru, tocmai v-am descoperit (melcii, catinel-catinel) si in proza?poezie („Dumnezeu se uita la noi cu binoclul”). Infinita admiratie. Plecaciune.

2 octombrie 2007 | 15:52
homo_curiosus:

Domnule Brumaru, tocmai v-am descoperit (melcii… catinel-catinel) si in „proza” – Dumnezeu se uita la noi cu binoclul. Iar acum si in blog :cool: .Imi scot din dulapul cu admiratii smokingul de zile mari. Plecaciune.

2 octombrie 2007 | 16:16
homo_curiosus:

hmmm!!! niste spiridusi rautaciosi facura ca post-urile mele de mai devreme sa dea cu bitzii in gard. incerc din nou, ca-s capos. si ca domnul emil brumaru nu ma lasa sa dorm. cum as putea sa dorm cand dumnezeu se uita la noi cu binoclu? pai asa e frumos, sa se uite la tine si tu sa te vari in plapuma si sa-i intorci spatele? tocmai de-aia turuiam eu in mesajul esuat prin rapele netului ca, dupa ce am inceput sa citesc cartea asta, m-am dus la dulapul cu admiratii si mi-am luat smokingul de zile mari. da insmokingat voi ramane pana o termin! doar n-o sa defilez in fata lui dumnezeu in pijama. ce-s eu, hugh heffner?! (nu ca mi-ar displacea :mrgreen: )

p.s. spiridusule, nu-mi mai sterge mesajul ca-ti tai nasul

3 octombrie 2007 | 2:52

Fii atent: “Nu, de un milion de ori, NU! Este o harababura halucinanta de expresii bolnave si-o blasfemie adusa speciei umane din care cu..”
Te implor Bi Anca, da-ne linkul! Te conjur! (PS: buna metafora cu pompierii si futaiul, subtila).

3 octombrie 2007 | 17:41

Ce titlu fain: Pompierii şi futaiul!!! :shock:

3 octombrie 2007 | 17:49
bianca:

@homo cel curios si pe fata si pe dos si Rin-tin-tin mergeti pe http://www.carteacarescrie.blogspot.com – scuze, maestre, ca fac reclama cu nerusinarea, dar… box populi :smile: – si o sa gasiti cite ceva. Dar putine si textul incriminat era altul, un text care parodia fantazmele masculine vizavi de ingerii minunati care suntem noi, feminine si a caror existenta nu poate fi dovedita stiintific. Daca vreti mai mult, dati o adresa de blog, mail, ce vreti voi sa nu astenizam hobbit cu chestii.

5 octombrie 2007 | 17:02
Lasa un comentariu

Comentariu