«
»


Constatare nasoală

Scris la 26 septembrie 2007

Observ că de două zile nu mai am apă caldă! În schimb, în geam, trei flori violet… Reîncep Regele Lear. Miercuri, miez de săptămînă. Inconfortul veşnicilor taxe şi kestii ce trebuiesc plătite la termen. Să trăieşti undeva unde nu trebuie să ţii mereu pasul cu chitanţele ce-ţi umplu cutiuţa poştală, atent la orice fiţuică, la orice nou anunţ apărut sub geamul afişierului de bloc !!! Senzaţia netă e că mi se fură viaţă adevărată de către alţii, sînt distras de la lucrurile esenţiale… obligat să am grijă de boxa de la subsol, unde nu am mai fost de vreo 10 ani (am pierdut şi cheile de la lacăt!) şi-s anunţat de vecinii habotnici că pe-acolo mişună şobolani feroci, feerici, mari cît viţeii!!! Iar afară o toamnă imperturbabil splendidă… armatele de eleve, luînd cu asalt, în fiecare dimineaţă, şcolile pline de amoruri mocnite timp de-o vacanţă… profele purtînd la subsuoară cataloage severe, cu rubrici mişunînd de note provizorii deocamdată…

5 comentarii »

anonymus:

o toamna splendida care incerca sa ne faca viata mai frumoasa, dar noi ne incapatanam sa vedem numai ce nu este frumos.. pacat. miha d.

26 septembrie 2007 | 23:22
soul.ms.13:

ma bucur ca au disparut „sh” .. „tz” etc :) incepeau sa-mi zgarie retina. Adi

26 septembrie 2007 | 23:23
vic:

1. factura momentului este cea de la adm financiara cu 1/2 impozit pe locuinta [basca basca de la subsol]. [scuze pt omonime :-)] cotu factura –> pe-na-li-zari!

2. pisi al meu [jazz], care are 2 1/2 luni, roade toate hirtiile, le mototoleste, le festeleste definitiv. abia astept sa-i pun pe birou casierei de la CABLU, factura.

3. ah, fetele de liceu: fata, desdemona asta avea o prietena intima…

26 septembrie 2007 | 23:23
alex b:

eu nu mai am apa calda de 3 zile… si incep sa experimentez tot felul de tehnici de supravietuire… am descoperit ca dusul scotian nu-i chiar asa rau dupa socul din primele 2 minute si un oaresce risc de pneumonie.
v-am gasit filme de kim ki duk ala… poate mai atenueaza socul cu apa.

26 septembrie 2007 | 23:24

haha, la mine a revenit apa calda, destul cu scotienele :twisted:
dar si facturi cu bratul…

28 septembrie 2007 | 21:56
Lasa un comentariu

Comentariu