«
»


Femeia cu mai mult de trei gauri! (de dezvoltat!)

Scris la 18 septembrie 2007

Trebuie sa mi-o inchipui, s-o simt umblind prin mine, tolonindu-se, cu pielea ei fina, pe pielea aspra a balnurilor de animale slabatice, vinate prin padurile domeniilor moshtenite de la vechi contzi shi isterice ducese… Care ar fi a patra gaura? Ce fraged mister!

9 comentarii »

mopsulsalbatic:

Urechea ce e?

26 septembrie 2007 | 18:16
oana h:

In apararea ideii ca urechea este a patra gaura:

Cum urechea este cel mai pasiv organ de simt , el reprezinta sensibilitatea prin excelenta caci intelegem intotdeauna, gresit sau nu, sensibilitatea drept pasivitate.Si daca sensibilitatea este atributul esential al femininului, atunci putem spune ca urechea este un organ féminin. Faptul ca si barbatii au urechi nu spune nimic, caci distinctia féminin/masculin are aici intelesul de anima/animus.

Aceasta idee poate fi « validata » prin urmatoarele exemple: sensibilitatea femeilor fata de sunetele puternice si agresive, sensibilitatea barbatilor si femeilor pentru tot ce inseamna gest sexual ce vizeaza urechea, sensibilitatea unora la muzica atunci cand sunt in cap.

In Evul Mediu, unii au fost arsi pe rug pentru ca sustineau ca Fecioara a fost insamantata prin ureche.

26 septembrie 2007 | 18:17

Imi inchipui o fecioara cu urechea plina ochi de sperma, clipocind…
Timpanul izbit de un val gros, alb de sperma fierbinte, proapspata…
Sunetul celestial auzit de ea in momentul ejacularii…

26 septembrie 2007 | 18:18
oana h:

scuze pentru tonul comentariului de mai sus. Asa se transforma glasul meu intr-o voce stridenta de profesoara de liceu de fiecare data cand sunt timida, adica mai mereu :)

26 septembrie 2007 | 18:18
Hobbitul:

(De dezvoltat)Imi inchipui o profesoara de liceu de provincie: intra in clasa, taie rasuflarea elevilor, brusc erectzi, cu domoala ondulatzie a sholdurilor ei duse pina la catedra intr-un soi de dulce somnambulism. Pune catalogul pe scaun, ramine in picioare. Se prezinta clasei (e la prima ei ora), spunindu-shi numele shi prenumele: Ma numesc Eleonora Blanaru, copii. Scrie shi pe tabla, ca sa priceapa totzi, sa nu-i poceasca numele, inaltzindu-se anume pe virful cizmulitzelor, ca sa-i iasa in evidentza talia subtziere shi fundul bombat miraculos (e doar in bluza shi fusta scurta, plisata meticulos, pedant, lasindu-i in plina „privelishte” spatziul popliteu, carnitza aceea moale, alba, din spatele genunchiului). Apoi se intoarce cu fatza spre clasa (are un par lung, cirliontzat, lucios, matasos; cearcane late, de parca ar fi batuta cu pumnul in ochi etc.) shi, sprijinidu-se de catedra cu pubisul, incepe silentzios, rabdator, sa se masturbeze, frecindu-se de coltzul de lemn, mereu, mereu, interminabil, pina ce citziva elevi mai slabi de inger, in banci, masturbindu-se la rindul lor, ejaculeaza, intre caietele, cartzile shi maculatoarele din pupitre… Atunci domana Eleonora Blanaru le spune sa se scoale in picioare shi, ei prezentindu-se, ea le pune nota 10 in catalog! Pentru ca ma iubitzi, zice dinsa frivol… Maine „va ascult ” din nou!

26 septembrie 2007 | 18:20
noni:

cer scuze, maestre! s-a produs o maaare confuzie! commentariul meu, referitor la blog, femei slabe si gauri, ar fi trebuit sa sune asa: „uite un blog de femeie slaba, obsedata, obsedanta, cu multa minte si mai putin de trei gauri!” :)
prefer, deci, sa fiu o fecioara (virgina) indecisa, ce urmeaza a fi „ascultata” de doamna profesoara decat o fecioara cu urechea plina de sperma!
s-aud in continuare, ce discutii mai starneste comentariul asta?

26 septembrie 2007 | 18:21
oana h:

Merge si cu sperma in ureche, daca e sperma de aur, revarsata din cupele prea pline ale Imparatiei.

26 septembrie 2007 | 18:22

Femeie cu 4 gauri? Nu vreti si sonet cu 5 strofe, cumva??

26 septembrie 2007 | 18:22
anonymus:

Pentru femeile cu gauri multiple,sau pentru femeile care folosesc intreaga suprafatza moale shi fina a pielei de pretutindeni, ar fi de consultat Ifernala comedie, in care, la un moment dat, se demonstreaza ca o tipa cu imaginatzia febrila se poate fute, sau macar juisa nitzel, oriunde shi oricind, bineintzeles pe barba trupului ei atoateprimitor

26 septembrie 2007 | 18:23
Lasa un comentariu

Comentariu