«
»


Luni cu lumina prelinsă pe geamuri curate, șterse bine cu ziare vechi…

Scris la 10 noiembrie 2008

Fericirea imensă de a fi încă în viață, de a ți se mai da șansa să suferi, să speri, să iubești, să scrii, să citești! Și bucuria matinală a primelor efluvii de abur de cafea, trase pe nările lacome de delicii… Răbdător, copii la nesfîrșit dintr-un registru cu cotorul descleiat „Cotidianul de gingășie”…

4 comentarii »

Geee, de cind n-am mai sters geamuri cu ziare… Ultima data cind am facut-o stateam in vechiul apartament unde tot peretele de rasarit era acoperit de geamuri. Vara, cind era atit de cald si mie mi-era asa de lene, transpiram intr-un somn pirjolit de un soare. Ma trezeam urind soarele ca pe-un manelist. Bintuiam prin camera orbita de atita insolenta si apoi ma recuperam dintre vise la cafea. Ce vremuri…

10 noiembrie 2008 | 21:21
nimfayaya:

Oricât s-ar râzgâia omu’ rãsfãtzat rostogolindu-se cu spatele pe ziare tot miroase a negru de tipar- :roll: asa cã mai bine da, utilizeazã ziarele la stersul ferestrelor caselor dinspre stradã..

10 noiembrie 2008 | 23:51
mat_hab:

am ajuns nebun? numai ma vad? ce dracu, soarele este afara, traiesc, lumea se uita cu placere la mine, ma atinge…si eu? gindesc, gindesc si imi trag picioare in fund. Traieste mai Matei, sufera, bucura-te, du-te cu motocicleta ca si tiganca dansatoare din Toledo care se chinuia sa-ti dea telefonul…mai am geamurile inca murdare…trebuiesc sterse urgent!

12 noiembrie 2008 | 20:49
mat_hab:

hmm..buna e cafeaua la Toledo ca si tiganca pe motor care-mi dadea tircoale. Un alta, cafea, tiganca, El Greco si flamenco ce poate sa fie mai bun simbata…? traieste, sufera, bucura-te si uita…fii bun din nou. Si iarasi cafea, carti, motoare si ceilalti.

12 noiembrie 2008 | 20:57
Lasa un comentariu

Comentariu