«
»


Misspucky (proiect)

Scris la 23 septembrie 2007

Misspucky, poveste de trezit hobbiţii… Întîlnirea ei cu Puck! De combinat şi cu Ariel… (Lectură asiduă din Shakespeare!) Însă Misspucky vrea la Sibiu, fiindcă e capitală culturală, şi lasă baltă totul! Drept care hobbiţii readorm şi visează Iele goale şi beţive cărora ei, inspiraţi, le scriu poeme pornolirice prin somn. Cînd Misspucky se întoarce de la Sibiu, realizează că şi-a ratat himenul roz-pal. Nici plînsul nu o ajută, nici rugăminţile fierbinţi către Fecioara Maria… Dezolare şi suspin. Misspucky înghite pastile ca să se sinucidă. Nimereşte un flacon de vitamina C şi nu are decît o diaree rebelă. Lipseşte de la şcoală din cauza asta şi este eliminată pentru prea multe absenţe!!!

3 comentarii »

anonymus:

Hobbitii dorm mult. Poate Misspucky a vrut sa plece doar ca hobbitul sa se trezeasca. Rotitul pe calcaie, fosnetul bagajelor, usa trintita, nu striga oare totul „hai dupa mine”? Ca s-a dus intr-un anume oras ori aiurea, ca se roaga de asemenea anapoda, ca a fost data afara din scoala asta n-are nici o relevanta. Hobbitul n-a adormit din cauza plecarii, ci atipise rusinos inainte de aceasta, asta-i singurul lucru cert din poveste.

26 septembrie 2007 | 23:01
oana h:

Ce gandeste Misspucky in timp ce intinde mana spre flaconul de vitamina C :
Trebuie adesea sa pun intre mine si lume un zid verde de iarba cruda: cutele ei multe mi se imprima pe frunte ca niste urme de perna dupa o noapte agitata.
Cateodata trebuie sa inchid repede repede ferestrele si sa urc in mijlocul patului moale si alb ca untul. Sa nu fie imprejurul meu decat liniste si nici un cuvant sa nu aud pana dimineata cand imi voi aminti un vis fara cuvinte.
Si daca un batran imi ofera o cana de ceai sa uit ce mi s-a urlat in ureche pana cand urechea s-a umflat, plina de puroi si s-a inchis ca o floare putreda sub o zapada neasteptata de primavara, totul pare mai usor.

26 septembrie 2007 | 23:02
Misspucky:

Razbunare misspuckisteana.
Hobbitul nu si-a pus bine ochelarii cand mi-a dat flaconul.Misspucky stie ce face. are tinte sigure, chiar daca ocoleste tot universul.(ca sa ajunga in sibiu).Diareea rebela nu era decat verbala..dar nu s-au pastrat dovezi din acea vreme.Si o intrebare cruda:de ce hobbitul mereu invisibil…las’ ca-l prind eu!ca doar si mie imi place jocul…dar il joc cand vreau eu.
concluzie:Flaconul inca zornaie in buzunar ca o alternativa la o lume interzisa.

13 ianuarie 2008 | 0:22
Lasa un comentariu

Comentariu