«
»


O sîmbătă perfectă… (de dezvoltat)

Scris la 3 noiembrie 2007

Cam ce-ar trebui să se întîmple? Eu cred că aş prefera să fiu antrenorul echipei de volei feminin a Braziliei! Măcar un set…

15 comentarii »

sa ajunga soarele si-n cartierul blestemat A. :eek:

3 noiembrie 2007 | 9:24

hiacint@ : ce ai mai citit? scrii foarte bine! :idea:

3 noiembrie 2007 | 10:57
erika:

e sambata si plang(activitate de mult reprimata) cu poezii brumare…ce frumos e sa fii albastru

3 noiembrie 2007 | 16:54
rilu:

daca analizam cu atentie faptele, sambata are toate sansele sa fie o zi perfecta. In primul rand, sambata vine dupa vineri seara, fiind de altfel singura zi care vine dupa o seara (duminica vine simplu dupa sambata), dat fiind ca celelalte zile ale saptamanii sunt un pic handicapate, adica nu prea au seara din cauza oboselii si mai ales a fricii ca maine dimineata … brrr… Si sambata e handicapata in felul ei, pentru ca nu prea are dimineata, dar cui ii trebuie?
Sambata in sine e o zi fara ambitii, o zi care se multumeste cu ce pica, lenevoasa ca o matza care pur si simplu n-are chef. Te priveste simplu in ochi spunandu-ti fara pic de jena ” nu am chef!”- si, zau, ce poate fi mai perfect decat o astfel de privire ? (doar una care spune „am chef” cu aceeasi simplitate si lipsa de jena; de unde putem deduce ca nu mesajul conteaza, ci modul in care-l transmitem- mama, ce teoretica sunt- pacate omenesti de la care, vezi bine, nu ma pot abtine!).
Sambata se-mbraca cu ce apuca, de obicei nu se-mbraca deloc. Ramane asa, goala, de la pat pana in bucatarie, baie poate si retur. Si daca se poate sa nu aiba invitati e si mai bine. Dar daca-i are, ii primeste fara pic de fast: „n-am facut menajul, am muncit toata saptamana. De altfel, n-am facut nici piata si nici de mancare. Dar simte-te ca la tine!” si ridica din umeri si-si trage pe ea un pled imaginar. Dupa care soarbe cu sete din ceasca de cafea si ochii i se aburesc de placere.
Sambata nu alearga. Din principiu. Se scurge, aluneca, dar nu se zdruncina. Nu pentru ca ar fi grijulie cu ea insasi, ci pentru ca vrea sa-si pastreze capul limpede, sa nu care cumva sa-si deranjeze gandurile adormite. Nu, sambata nu vrea sa gandeasca…
Si-ar mai fi multe alte argumente de adus, diverse ca intensitate si natura, dar, cum sambata nu are orgolii de nici o natura, nici ambitii, o sa se opreasca aici… intorcandu-va spatele. Si va sugerez cu putere sa va retrageti in varful degetelor de la picioare…

3 noiembrie 2007 | 17:27

rilu@ : excelent! :shock: te invidiez…

3 noiembrie 2007 | 17:49
antipatica:

rilu mi-a luat piuitul

3 noiembrie 2007 | 19:04
antipatica fara piuit:

Draga Hobbit,
:roll:
o echipa de voleibaliste cubaneze s-au napustitara in imaginatia sensoriala a momentanei sambete sub bagheta ta de Hobbit
:roll:
toate aceste voleibaliste preferind sa fie imbracate in fustite de tenis
nu stiu de ce
:roll:
…si …de parca … nemaistiind ce altceva e de facut linga plasa, detentind ele, doar asa, fustita linga fustita pe teren
:roll:
esti te rog dragut sa te propui imaginatiei noastre
pentru o clipita antrenor a doua echipe de volei
:roll:
ca sa mai fie si de partea cealalta a plasei, te rog, da?
:roll:

3 noiembrie 2007 | 20:04

antipatica@ : şi mie!

3 noiembrie 2007 | 20:34
tupeistu:

Nu vreau sa fiu in pielea antrenorului. Daca se pierde vreun meci, pe el cade magareata si risca sa fie scopit de nenea Fidel (pe care prietenii il alinta cu apelativul Castro). Asadar antrenorul nu e de invidiat. In schimb, maseurul… :twisted:

Hmmm. Acuma vaz ca e vorba de Brazilia. Eu de ce m-am gandit la Cuba :?: :roll: Ahh, da, imi luase antipatica piuitul sa nu ramana in paguba :lol:

3 noiembrie 2007 | 23:07
Ltd:

Da, rilule,

Sambata e foarte suculentă şi o am de mult timp in vedere.
As putea zice dintotdeauna.
Mersi k mi-ai amintit.

3 noiembrie 2007 | 23:45
Ltd:

Sambata

mainile crapate de munca sunt cele care vor fi sarutate.

4 noiembrie 2007 | 1:19

tupeistu, ai blogul tau? unde mai scrii? mi-ar placea sa te citesc.

congrat pt comms de aici

4 noiembrie 2007 | 2:34

si va urez si o duminica la fel de perfecta. sper sa nu aiba si ea 3 ceasuri rele (emoticon infiorat).

4 noiembrie 2007 | 2:36

rilu@ : m-ar interesa să scrii şi despre duminică! :grin:

4 noiembrie 2007 | 9:07

@hobbitul: vai, incerc sa reintru in ritmul blogosferic, dar bloggerii si comentatorii tot scriu, iar eu din urma lor ca melcul :???:
citesc despre vampiri (n-am zis scriitori :lol: )

4 noiembrie 2007 | 20:12
Lasa un comentariu

Comentariu