«
»


Tentația socialului…

Scris la 31 martie 2010

Sînt tot mai tentat să scriu poezie socială, să împușc niște articole vehemente împotriva atîtor ghiorțani și, mai ales,  împotriva pițipoancelor ce ne-au invadat viața cu tupeul lor decoltat, stupid pînă la delir, instaurînd heghemonia cururilor cu prispă surîzătoare…  

9 comentarii »

Domnule Brumaru,

vreau şi eu să vă pun cîteva întrebări aşa, între patru ochi. îmi daţi, vă rog mult, o adresă de mail? mulţumesc mult. Lorena Lupu.

31 martie 2010 | 18:32
Alexandru:

Domnule Brumaru,va multumesc p/u ceea ce ati scris si mai scrieti….As dori,in masura posibilitatilor,sa-mi oferiti o adresa de email la care sa va pot contacta.Ca sa fiu mai explicit,as vrea sa va cer ajutorul(stiu ca suna prea indraznet) in ceea ce priveste cadoul p/u iubita mea,care e inebunita de-a binelea de poezia d-stra!!!Anume de asta as avea nevoie de o adresa de email….Mulumesc anticipat.Alexandru.

1 aprilie 2010 | 1:06

de ce nu o faceţi?… e nevoie de voci care au în spate o anumită autoritate. în momentul de faţă nu mai spune nimeni nimic. revolta doarme. decât câte o burtă goală mai ţipă-n stradă. fără ecou.

2 aprilie 2010 | 13:44

@CT
Citisem intr-o carte numita „Legile lui Murphy”, cand eram copil, prima lege a discutiei, care suna asa: nu te contrazice niciodata cu un prost; oamenii s-ar putea sa nu observe diferenta dintre tine si el. Asa e si cu cei despre care vorbea domnul Brumaru.
Singurul lucru pe care il putem face fara o confruntare fata in fata (sunt atat de multi, ca un mesaj direct nu ar servi, probabil, la nimic) este sa pastram noi o limita a bunului simt si a decentei, atat cat consideram fiecare ca e necesar.
Si sa ne educam copiii.

2 aprilie 2010 | 20:23
anca:

Iar eu voi cumpara volumul de poezii. Pre-comanda.

6 aprilie 2010 | 17:25
Andreea:

Buna seara! Sunt destui care scriu despre astfel de subiecte. Pastrati-va puritatea scrisului si faceti-ne sa uitam de lumea urata de afara. Hobbitul nu are televizor si ziare.

Numai bine si multa inspiratie.

Andreea

13 aprilie 2010 | 0:04
marius telceanu:

va recomand recitirea confesiunilor sfantului augustin…e o superba si nobila detasare de aceasta veritabila propensiune a prostului gust si dominatie a banului …. e limpede ca aveti dreptate, si octavian paler remarca faptul ca am scapat de o puscarie (perioada dinainte de 1989 ) si am intrat intr-un balamuc… doar atat ca non-valorile gretoase de care aminteati mie imi creeaza o stare de respingere de cand adorarea binelui, extaticului, ludicului,atasamentului profund imi misca sufletul in veci …detectivul arthur e magnific si isi poate avea locul inclusiv in randul sfintilor romano-catolici….depinde de tatal lui daca adanceste lecturile ce ii pot linisti sufletul si proteja privirea de tot ce e nesuferit pe lume…cu dragoste , al dvs preaumil, excalibur

18 aprilie 2010 | 14:17
Lasa un comentariu

Comentariu