«
»


Vis răutăcios…

Scris la 14 noiembrie 2007

Curioasă seria asta de vise răutăcioase… Iată… Mă duc să iau corespondenţa din cutia poştală… Acolo dau peste colocatarul care a cumpărat aparamentul de sub cel al meu.(Chestia e reală!) Umblă dezinvolt în cutia mea poştală. Susţine că e a lui, că a cumpărat-o… Îi explic că nu poate să-mi cumpere cutia poştală. Dar are acces la dînsa! Are chiar şi plicuri destinate lui în ea!!! Ne certăm… Caut să-l conving că cutia o am de la construirea blocului, nu poate el sa mi-o ocupe acum, nu are cum să o cumpere, pentru numele lui Dumnezeu… E încăpăţînat. Nu cedează. Mă trezesc şi abia aşa se rezolvă absurdul situaţiei… (Braziliencele pierd în faţa Italiei la volei!!!)

15 comentarii »

tupeistu:

curiozitatile continua si dupa trezire, la momentul transcrierii. grafia gresita „colacatar” o fi intimplatoare? :???:

14 noiembrie 2007 | 9:27
vic:

colonizarea cutiilor postale [de dezvoltat]

hobbitul porneste apocalipsa dupa vecin si agenti postali, care vorbiti, pun scrisori facute acasa, seara, la lumina aragazului, netimbrate, nelipite,
in,
cutia hobbitului, pentru a-l exaspera, furindu-i propria-i corespondenta,
pe care,
avizi o citesc seara [din nou] la lumina aragazului…

14 noiembrie 2007 | 14:40

vic@ : minunat! :shock:

14 noiembrie 2007 | 17:42

eu am visat ca mergeam cu un castron varfuit cu struguri spre piata muncii si imi batea vantul prin par ca si cum eram pe motocicleta dar nu eram. dupa aia, se facea ca ma gandeam uite visez strugurii astia cu boabe mari, precis o sa plang cand ma voi trezi si m-am mai gandit in vis ia sa visez ca sunt goala pusca printre oameni. oare cum voi reactiona? si zbang m-am visat la cora la raionul de cafea si aveam o bluza de jeans si geanta pusa in diagonala stil postas, iar breteaua imi desfacuse nasturii din dreptul sanilor. lumea se uita dar parca nu. eu cautam un sale, ceva, si nu am vazut dar stiam, cumva ca sunt cu sanii goi. ma gandeam in vis daca imi place si nu-mi placea. m-a trezit mobilul.

so, sunt frustrata sexual, histrionica, perversa, etc, samd, toate sau om? ii astept cu raspuns in mod special pe bianca si tupeisul. dar si pe tine, maitre.
A. mi-a zis ca scriu prea mult despre erotism si de-aia. nu stiu…

?

14 noiembrie 2007 | 18:23
tupeistu:

scenarista@: esti mai mult decat om, esti femeie :mrgreen:

15 noiembrie 2007 | 9:03
bianca:

@scenarista :grin: Ce aveti, frate, cu mine? Eu sint un om bun :mrgreen: Si, din cite imi aduc aminte, mi-a placut ce-ai scris citeva postari mai inainte. Umor, verva intelectuala, rime neasteptate. Iar asta cu bretelele prin care iti ies sanii, mi se pare, vorba hobbitului, de dezvoltat. Mi se pare mai degraba o perversiune gingasa, ca atunci cind zdrobesti incet, infinit de incet, o boaba de strugure de bolta palatina, intr-o nesfirsita anticipare a placerii.
Cit despre frustrari… M-am plictisit deja rau de tot de limbajul asta intelectualisto-freudiano-de balta. Am fi lobotomizati fara refulari, defulari, frustrari, sublimari samd, samd. Daca esti frustrata, ce? Daca tinjesti si esti nostalgic si ti se pare ca lumina iti curge prin vene si esti lenes si te intinzi si marai si arati aerul cu degetul si ii spui „tu”, ce?
Mare brinza fututul sau nefututul. Te poti regula cu orice vrei si sa ramai tot nefutut si invers. :razz: Asa ca…

15 noiembrie 2007 | 11:03

tupeistu, asteptam si gadilaturi sub barbie. zgarcitule…

smart girl, am vrut si vreau sa dezvolt ceva cu tine. scurt pe doi. ma bucur ca mi-ai dat cep la baraj. thanks.

portile de fier doua

15 noiembrie 2007 | 14:53
tupeistu:

scenarista@ :tupeistu nu e zgîrcit. doar cã i-au crescut o mîndreţe de gheruţe şi îi e teamã ca scãrmãnatul sub bãrbie sã nu lase zgîrieturi :mrgreen:
însã: a fi femeie într-un veac plin de feministe! mai gîdilicios de atît :?:

15 noiembrie 2007 | 15:27

baga gherutele in pernite si torci, atata timp cat te mangai pe burtica. nu te pune nimeni sa cazi in picioare de fiecare data.

mrrrrr

15 noiembrie 2007 | 15:44
tupeistu:

hait! tupeist mîngîiat pe burticã de scenaristã pe blog de hobbit. ãsta da tablou. ar crãpa de invidie nenea Delacroix dacã ar şti :mrgreen:

iar gheruţele nu sunt o problemã. doar pentru scenaristã, tupeistul se poartã cu joben, frac şi lãbuţe înmãnuşate. nu aşa se cade cînd vorbeşti cu o lady? :cool:

15 noiembrie 2007 | 18:57

chiar asa se cade.

sa-ti faci timp zilele astea sa te ung cavaler. iar daca hobbitul ar avea amabilitatea sa ne recite din brumaru, in tot acest timp, ritualul ar fi complet. sper ca esti de acord sa participe si bianca la ceremonie.

altar am de la recuzita, de la TN. singura problema ar ramane cine va fi sacrificat.

jean d’arc

15 noiembrie 2007 | 19:08
bianca:

@scenarista Altar? Sacrificiu? Deja mi se scoala parul pe brate. De la Iphigenia incoace am asa, un soi de refulare. Dar, te rog, daca e vorba de sacrificiu, te rog, na, sacrifica-ma pe mine, ca sa nu zic ca am ratat ceva. Ptiu, sper ca nu vrei sa il sacrifici pe bietul tupeist. Pleeeaaaaaseee

15 noiembrie 2007 | 20:47
bianca:

@scenararista. Stiu ca suna foarte livresc, dar eu in seara aia am visat ca sint o lupoaica tinara, abia intram in reguli, ma tavaleam cersind indurare, si, dupa aceea la fel de brusc alergam cu haita, ramificind in creier toate mirosurile, si mirosea a frunza putreda, scotoceam cu ghearele urma mirosului, si alergam prin cascade, pe stinci, ma ascundeam sub piatra calda si m-am trezit cu o senzatie de libertate pe care nu am mai avut-o de multa vreme. Te provoc sa vezi daca sint frustrata sau nu.

15 noiembrie 2007 | 22:10
tupeistu:

scenarista@ : o sã-mi fac timp, nepãrat! :grin:

iar bianca are dreptate, nu-l sacrifica pe bietul tupeist. nu ţine sã fie deificat. şi nici mãcar iluminat brusc precum odinioarã cipriotul Cimon la vederea altei celebre Iphigenii. de unde atîtea Iphigenii? cel mult o „smart girl” care ţine morţiş sã le explice mocofanilor cum devine kestia cu scrisul. şi asta unde?! pe blogul unui mare poet.

16 noiembrie 2007 | 13:07
doru:

eu sunt colocatarul maitre si sa stii ca nu renunt la cutia mea postala

16 noiembrie 2007 | 22:48
Lasa un comentariu

Comentariu